Com podem ajudar-te

Comunicació estratègica per tot tipus de projectes

Aquests son els serveis que oferim en els diferents espais de la comunicació estratègica. Formarem l’equip adequat per la consecució dels teus objectius, en constant experimentació creativa i tècnica, per contribuir a l’éxit del teu projecte. Qué fem i com ho fem, a continuació.

Branding

Dissenyem marques a través de l’anàlisi, la recerca i la comprensió de les necessitats dels nostres clients, aplicant principis del disseny tradicional, adaptats a l’era digital.

Disseny i UX

Dissenyem productes i serveis digitals que transformen negocis i connecten amb els seus usuaris. Experiències digitals per a facilitar la consecució dels objectius.

Web & Apps

Construim aplicacions i projectes web interactius, enfocant-nos en valors com la qualitat, la innovació i el rendiment, emprant les darreres tecnologies disponibles.

Audiovisual

Fotografia, producció de video, àudio i animació, amb els nostres col.laboradors, professionals de primer nivell, pels projectes que així ho requereixin.

Redacció Creativa

Desenvolupament, revisió i gestió de continguts per tot tipus de projectes. Redactors especialistes que fan arribar el missatge dels nostres clients al seu públic objectiu.

Màrketing

SEO, SEM, campanyes AdWords, màrketing en Xarxes Socials, Community Management... tot allò necessari per potenciar i difondre cada projecte.