Què fem

Creativitat digital que connecta objectius

Fundada el 2010, a MMX Studio dissenyem i desenvolupem marques, campanyes, i projectes digitals amb l’objectiu de connectar els nostres clients amb els seus objectius, de forma honesta i professional, equilibrant innovació i experiència. Afegim valor a empreses, institucions o persones a travès de l’aplicació d’estratègies i conceptes innovadors i de qualitat.

Com ho fem

Projectes que sumen: sòlids, únics i de qualitat

Encarem cada projecte de forma individual, analitzat, planificant i formant equips a mida per treballar en grans reptes, amb perfils especialistes i sempre en col.laboració amb els nostres clients, amb els que mantenim un diàleg constant, directe i proper. El resultat és una experiència de qualitat, alineada al valors i objectius de la marca i enfocada en l’usuari.

Per qui treballem

Tot tipus de clients, experiències a mida

La nostra vocació de servei i la passió amb la que contribuim a cada projecte ens fa proposar solucions de disseny per tot tipus de clients, de petits comerços a multinacionals, passant per institucions, startups o persones. Marques com Orbea, EADA, Orca, Gantner, Suertia, Rakuten, Prolongo, LCS Cable Cranes, Laboratorios Esteve o Babolat, 05AM Arquitectura, Ajuntament de Torroella de Montgrí o Unió de Botiguers de Llagostera.

Col.laborem

Partner especialista per estudis i agències

Desenvolupem projectes regularment amb agències i estudis, intervenint en les fases que siguin necessàries, integrant-nos en l’equip de forma proactiva i fent nostres els seus valors i objectius. Les col.laboracions amb Tiempo BBDO, Saatchi & Saatchi, Èter Visual, Mortensen, IMAT, Montsalvatge, o Binària, entre d’altres, ens aval.len.

Què fem

Un equip flexible, el nostre valor afegit

L’equip MMX Studio és format per un conjunt de professionals especialistes en les diferents vessants de la creativitat i comunicació digitals. Motivació, experiència i qualitat per assolir objectius, encaixant peces i conformant equips a mida, en funció de les necessitats de cada projecte, sempre amb un tracte proper i atenció al detall. Sabem el que fem i ho volem fer bé.

Sergi Muñoz

Direcció Creativa i Disseny full-stack

Klemens Seyr

Projectes Internacionals

Gerard Encabo

Disseny i Direcció d’Art

Andreu Vilalta

Desenvolupament Front/Back