Què fem

Creativitat digital que connecta objectius

Fundada el 2010 a Llagostera (Girona), a MMX Studio dissenyem i desenvolupem marques, campanyes, apps i projectes digitals amb l’objectiu de connectar els nostres clients amb els seus objectius, de forma honesta i professional, equilibrant innovació i experiència. Afegim valor a empreses, institucions o persones a travès de l’aplicació d’estratègies i conceptes innovadors i de qualitat.

Com ho fem

Projectes sòlids, únics, de qualitat

Encarem cada projecte de forma individual, analitzat, planificant i formant equips a mida per treballar en grans reptes, amb perfils especialistes i sempre en col.laboració amb els nostres clients, amb els que mantenim un diàleg constant, directe i proper. El resultat és una experiència de qualitat, alineada al valors i objectius de la marca i enfocada en l’usuari.

Per qui treballem

Tot tipus de clients, experiències a mida

La nostra vocació de servei i la passió amb la que contribuim a cada projecte ens fa proposar solucions de disseny per tot tipus de clients, de petits comerços a multinacionals, passant per institucions, startups o persones. Marques com Orbea, EADA, Orca, Gantner, Suertia, Rakuten, Prolongo, LCS Cable Cranes, Laboratorios Esteve o Babolat, 05AM Arquitectura, Ajuntament de Torroella de Montgrí o Unió de Botiguers de Llagostera.

Col.laborem

Partner especialista per estudis i agències

Desenvolupem projectes regularment amb agències i estudis, intervenint en les fases que siguin necessàries, integrant-nos en l’equip de forma proactiva i fent nostres els seus valors i objectius. Les col.laboracions amb Tiempo BBDO, Saatchi & Saatchi, Èter Visual, Mortensen, IMAT, Montsalvatge, o Binària, entre d’altres, ens aval.len.